Asana: Projectmanagement tool

Laatst bewerkt: 09/11/2023

Gepubliceerd: 05/09/2023

Heeft Asana een gratis versie?

Gratis versie

Asana is een projectmanagement tool die zowel voor startende ondernemers als groeiende organisaties geschikt is.

Functionaliteiten

Van het maken van to-do lijstjes tot het plannen van projecten met tijdschema’s, kanbanborden en andere handige tools, dit platform is gewoonweg perfect voor teams die willen groeien.

Wat Asana echt cool maakt, is de mogelijkheid om regels in te stellen, automatiseringen te gebruiken en allerlei integraties toe te voegen. Hiermee kun je je taakbeheer verbeteren, je workflows stroomlijnen, taken toewijzen, updates krijgen over wat er gaande is en natuurlijk taken en projecten afvinken.

Als je nog niet eerder met dit platform hebt gewerkt, kun je gewoon sjablonen gebruiken om je een vliegende start te geven. En laten we niet vergeten dat de rapportagefunctie echt handig is om inzicht te krijgen in de voortgang van taken, prioriteiten te stellen en nog veel meer. Het maakt het allemaal een stuk makkelijker!

Wat zijn de prijzen van Asana?

Bij Asana betaal je user-based. In de gratis versie kan je met kleine teams werken en persoonlijke to do's opvolgen. Het premium-pakket kost 10,99 euro per gebruiker. Het business-pakket kost 24,99 euro per gebruiker.

Alternatieven voor Asana

Wist je dat er ook heel wat alternatieven bestaan voor Asana als Projectmanagement software? Check ze hier.

Bepaal je eigen koers
en versnel je groei

Bepaal zelf hoe je wil samenwerken.
Geen one-size-fits-all.