Jasper: AI tool

Laatst bewerkt: 09/11/2023

Gepubliceerd: 21/09/2023

Heeft Jasper een gratis versie?

7 dagen gratis proefperiode

Met Jasper kun je AI-gemaakte teksten in slechts enkele seconden genereren voor verschillende doeleinden. Het is dus een alternatief voor Writesonic (mijn favoriete tool).

Functionaliteiten

Of het nu gaat om advertentieteksten, bijschriften voor Instagram-posts, scriptoverzichten voor YouTube-video’s, metabeschrijvingen, blogpost-overzichten, creatieve verhalen… noem maar op. De mogelijkheden voor content met Jasper zijn eindeloos.

Er zijn meer dan 25 talen beschikbaar, wat betekent dat je Engelse content kunt omzetten in Nederlands, Spaans, Italiaans, Duits, enz. Het is dus ook een krachtig platform als je internationale ambitities hebt.

Til je AI-contentgame naar een hoger niveau met templates en geautomatiseerde workflows. Er zijn enkele templates gemaakt door communityleiders om het contentcreatieproces voor copywriting te versnellen. Echt een slimme zet!

 

Wat zijn de prijzen van Jasper?

De goedkoopste pakketten zijn 39 euro / maand (per jaar gefactureerd) of 49 euro / maand (maandelijks). Er is een gratis proefperiode van 7 dagen, maar geen gratis pakket.

Daarmee is het een stuk duurder dan Writesonic die wel een gratis pakket heeft incl. 10.000 woorden per maand.

Alternatieven voor Jasper

Wist je dat er ook heel wat alternatieven bestaan voor Jasper als AI software? Check ze hier.

Bepaal je eigen koers
en versnel je groei

Bepaal zelf hoe je wil samenwerken.
Geen one-size-fits-all.