Lumen 5: AI tool

Laatst bewerkt: 09/11/2023

Gepubliceerd: 21/09/2023

Heeft Lumen 5 een gratis versie?

Ja (watermerk / max. 720p)

Een populaire AI-tools die wereldwijd door veel gebruikers wordt gewaardeerd om AI-video’s te genereren, is Lumen5.  Ik raad je aan om het eens te proberen als je tekst wilt omzetten in video’s voor sociale mediacontent.

Functionaliteiten

Vergelijkbaar met de andere tools die ik heb genoemd, kun je je tekst van blogberichten of artikelen toevoegen en ze automatisch laten omzetten in video’s. De interface is echt eenvoudig te gebruiken.

Er zijn veel sjablonen om uit te kiezen voor welk videoformaat je maar wilt maken, of het nu sociale video’s, infographicvideo’s, educatieve video’s en meer zijn.

Je kunt ook kiezen uit miljoenen stockcontent, of het nu gaat om video’s, audiobestanden of afbeeldingen. En natuurlijk kun je de video’s aanpassen om je eigen merk te hebben. Gewoon even uitproberen!

Wat zijn de prijzen van Lumen 5?

Er is een gratis pakket, maar hiermee kan je enkel video's met watermerk en 720p genereren. De plannen waarvoor je moet betalen beginnen vanaf $19 / maand (jaarlijks gefactureerd) of $29 / maand (maandelijks gefactureerd.

De plannen verschillen vooral op vlak features & niet op basis van het aantal video's dat je wil genereren.

Alternatieven voor Lumen 5

Wist je dat er ook heel wat alternatieven bestaan voor Lumen 5 als AI software? Check ze hier.

Bepaal je eigen koers
en versnel je groei

Bepaal zelf hoe je wil samenwerken.
Geen one-size-fits-all.