Monday: Projectmanagement tool

Laatst bewerkt: 09/11/2023

Gepubliceerd: 05/09/2023

Heeft Monday een gratis versie?

Gratis versie

De kans is groot dat je de advertenties van Monday al eens gezien hebt, het is een toptool voor projectmanagement & productiviteit.

Functionaliteiten

Het aanmelden is zo gepiept, en het kost je slechts een paar minuutjes om een project aan de gang te krijgen. Of dat nu gaat om het bijhouden van bugs, het opzetten van marketingcampagnes, het plannen van productstrategieën, het uitvoeren van klantonderzoek of wat dan ook.

Er staan hier meer dan 200 sjablonen klaar om je een vliegende start te maken. Met de handige drag-and-drop bouwer kun je borden, lijsten en workflows in een handomdraai aanpassen. En, check dit, je hebt meer dan 30 verschillende kolomtypes om uit te kiezen.

Maar het echte spektakel gebeurt pas als je de automatisering inzet. Die neemt de dagelijkse sleur over en laat je en je team zich richten op de écht belangrijke dingen. Bovendien heeft Monday een geweldige mobiele app, zodat je altijd en overal bij je belangrijkste projecten kunt. Echt handig!

Wat zijn de prijzen van Monday?

Bij Monday.com betaal je user-based. Voor max. 2 gebruikers is Monday.com gratis. De 3 betalende pakketten zijn 8 euro per gebruiker, 10 euro per gebruiker en 16 euro per gebruiker. De pakketten verschillen qua functionaliteiten.

Alternatieven voor Monday

Wist je dat er ook heel wat alternatieven bestaan voor Monday als Projectmanagement software? Check ze hier.

Bepaal je eigen koers
en versnel je groei

Bepaal zelf hoe je wil samenwerken.
Geen one-size-fits-all.