Pipedrive: CRM & klantenbeheer tool

Laatst bewerkt: 09/11/2023

Gepubliceerd: 29/09/2023

Heeft Pipedrive een gratis versie?

Nee (wel gratis trial)

Terwijl veel CRM’s veel functionaliteiten hebben voor allerlei soorten bedrijven, richt Pipedrive zich op bedrijven met sales verantwoordelijken. Daardoor bieden ze functionaliteiten aan als pipeline management, automation, verkooprapporten, e-mailautomatisering en meer.

Functionaliteiten

De interface van de pipeline is de belangrijkste weergave die je zou gebruiken, en het is super eenvoudig om je eigen aangepaste pijplijn te bouwen met de drag-and-drop builder. Voeg je eigen aangepaste velden en automatiseringen toe wanneer een bepaalde actie plaatsvindt (bijvoorbeeld gereageerd op een e-mail, een contract ondertekend, enz.). Automatiseer nog verder dankzij meer dan 250 beschikbare integraties.

Wat geweldig is aan Pipedrive, is dat het wordt geleverd met echt handige e-mailspecifieke tools, zoals automatiseringsworkflows en triggers, e-mailtracking (zie wie opent, enz.), en nog veel meer. Je kunt e-mails plannen voor wanneer ze worden verzonden, en zelfs je prospects bellen als je het gevoel hebt dat je een gesprek moet voeren.

Wat zijn de prijzen van Pipedrive?

Vergeleken met veel andere CRM's op de markt is de prijs redelijk betaalbaar. Plannen beginnen vanaf 14,90 euro per gebruiker per maand.

Alternatieven voor Pipedrive

Wist je dat er ook heel wat alternatieven bestaan voor Pipedrive als CRM & klantenbeheer software? Check ze hier.

Bepaal je eigen koers
en versnel je groei

Bepaal zelf hoe je wil samenwerken.
Geen one-size-fits-all.