Zoho: CRM & klantenbeheer, Projectmanagement tool

Laatst bewerkt: 09/11/2023

Gepubliceerd: 23/09/2023

Heeft Zoho een gratis versie?

Nee (wel proefperidode)

Een minder gekend en onderschat CRM-platform boordevol functies is Zoho. Zoho is op veel manieren de ‘alles-in-één’-suite voor organisaties, met een reeks producten, waaronder CRM, e-mails, HR-tools, juridische diensten, IT-beheer, business intelligence, en zelfs projectbeheer.

Functionaliteiten

Als onderdeel van de beschikbare verkoop- en marketingfuncties kun je boekingen ontvangen, formulieren maken, formulieren integreren in je op maat gemaakte landingspagina’s, webinars hosten, social media-campagnes uitvoeren, e-mailcampagnes en nog veel meer.

Er zijn zoveel opties en producten die Zoho heeft, het is behoorlijk verbazingwekkend. Er is ook een uitgebreide lijst van integraties beschikbaar voor meer aanpassingsmogelijkheden. Elke reeks producten heeft ook zijn eigen mobiele app (bijv. Zoho-webinars, Zoho Connect, enz.).

Als onderdeel van Zoho zijn er veel producten beschikbaar. Voor de CRM-optie zijn er vier hoofdplannen, afhankelijk van de functies die je nodig hebt. De maandelijkse prijs is per gebruiker, per maand. Het is de moeite waard om te verkennen welke het beste bij je past!

Wat zijn de prijzen van Zoho?

Er is een gratis proefperiode voor het CRM-pakket van Zoho. Nadien is het goedkoopste plan minimaal 14 euro / maand (per gebruiker).

Alternatieven voor Zoho

Wist je dat er ook heel wat alternatieven bestaan voor Zoho als CRM & klantenbeheer, Projectmanagement software? Check ze hier.

Bepaal je eigen koers
en versnel je groei

Bepaal zelf hoe je wil samenwerken.
Geen one-size-fits-all.