Online Marketing services 

  • Betaalde advertenties
  • Growth Hacking
  • Funnel optimalisatie
  • Leads verzamelen & E-mail
  • SEO & Content Marketing
  • Workshops
growpirate services animatie

Betaalde advertenties

De kans is groot dat je op de website van Growpirate terecht bent gekomen nadat je getarget werd door advertenties op sociale media of Google. Dat is omdat we zelf erg geloven in online adverteren. Met advertenties op Google, Facebook, LinkedIn en Instagram kan je een heel gericht publiek naar je website lokken. Hiervoor zijn verschillende targetingmogelijkheden waaronder behavioral-, contextual targeting en remarketing. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden zijn eindeloos. Leveren jouw huidige inspanningen op sociale media je weinig business op? Dan is de kans groot dat je op de verkeerde manier adverteert. Wij zorgen ervoor dat je ROI behaalt. 

Growth Hacking

Heb jij momenteel al een duidelijke online strategie? Nee? Dat komt meer dan waarschijnlijk omdat de basis er nog niet is. Om succesvol aan de slag te gaan online zijn er een aantal zaken die je eerst uitgewerkt moet hebben voordat we een echte online strategie kunnen uittekenen. Zeggen begrippen als buyer persona, value proposition en customer journey jou weinig. Dan is het goed om eerst een workshop te organiseren om dit uit te werken. Nadien tekenen we een online strategie uit waarbij we veel aandacht hebben voor data-gedreven marketing.  Growth Hacking is vooral een mindset waarin je als ondernemer jouw ideeën voortdurend gaat testen. Lanceer jij al regelmatig tests op jouw online kanalen? 

 

Funnel optimalisatie

Om online écht hard te kunnen gaan is het belangrijk om automatische systemen op te zetten die door online marketeers funnels worden genoemd.  Voor eender welke onderneming is het opzetten en uitdenken van zo'n funnel fundamenteel. Het gaat daarbij om een aanscheenschakeling van verschillende contactmomenten en de passende communicatiemiddelen. Mogelijke middelen zijn advertenties, landingspagina’s, contact formulieren, E-books, e-mails, video’s,…  Iedere funnel maken we op maat van de onderneming. We tracken hoe bezoekers doorheen de funnel bewegen dankzij tools als Google Analytics en Hotjar zodat we de funnels steeds kunnen verbeteren. Zie jij welke funnels we bij Growpirate op onze website gebruiken?

Leads verzamelen & e-mail

Het verzamelen van contactgegevens en dus ook e-mailadressen is vaak de eerste stap in het proces om leads om te zetten naar klanten.  Als ondernemer wil je zo veel mogelijk e-mailadressen van potentiële klanten verzamelen. Waarom? Omdat de mailbox nog steeds een van de meest “intieme” online omgevingen van een klant is. De ROI via e-mail is nog steeds erg hoog, zeker wanneer je e-mails later in de funnel inzet om een warme lead verder op te volgen met relevante content en informatie. We noemen dit ook wel lead nurturing. Voor Wordpress websites maken we gebruik van Thrive Leads om op verschillende plaatsen op jouw website leads te verzamelen. Dit kunnen we doen doormiddel van gratis E-books, Quizzes, video’s,… . In de meeste gevallen kunnen we al erg veel doen met een simpele gratis e-mailmarketing tool zoals Mailchimp. Bij Growpirate gebruiken we deze tool zelf ook.

SEO & Content Marketing

Content is king. Aangezien de omvang van het internet elke dag toeneemt, wil je als ondernemer zo kwalitatief mogelijke content aanbieden. Met jouw online blog breng je jouw expertise naar voor. Doe jij op dit moment al (voldoende) aan Search Engine Optimisation (SEO), wat zoveel betekent als organisch beter scoren in Google? Aangezien Google nog steeds de meest bezochte online website is, moet je optimaliseren voor die populaire zoekmachine. Dat doe je vooral door kwalitatieve blogartikels te schrijven die relevant zijn voor jouw doelgroep. Die content ga je vervolgens verspreiden via verschillende kanalen zodat zoveel mogelijk mensen het te zien krijgen. Aangezien YouTube ook eigendom van Google is, kan je er ook voor kiezen om video’s te optimaliseren om hoger te scoren in de zoekmachine. We helpen je graag om systematisch de juiste content te creéren op basis van zoekwoordonderzoek en een doelgroepanalyse. We kunnen blogartikels voor jou schrijven en professionele video’s creëren

Workshops

Heb je hulp nodig om de behoeften van je klant in kaart te brengen? Of wil je graag zelf aan de slag met video’s of wil je zelf blogartikels schrijven? We bieden verschillende workshops aan waarbij we jou kunnen klaarstomen om zelf aan de slag te gaan met je online marketing. Wij beheren bewust niet jouw organische posts op sociale media omdat we geloven dat elk bedrijf dit zelf kan doen met de juiste begeleiding. Het is voor een externe online marketing partij onmogelijk om kort op de bal te spelen wanneer er een plotse gebeurtenis plaatsvindt in jouw bedrijf die vastgelegd moét worden. Daarom werken we graag met sociale media workshops en een regelmatige analyse van jouw posts om van jou een social media expert te maken.

Growpirate